Conversie optimalisatie (CRO)

Hoog aantal bezoekers op de website maar het aantal conversies valt tegen? Dan wordt het tijd om je conversie te optimaliseren.

Hoe kan ik je conversie optimaliseren?

Als conversie optimalisatie specialist kijk ik naar het conversieproces van jouw website en analyseer de mogelijkheden om het conversiepercentage te laten stijgen. Hierdoor help ik jou om het uiterste uit je website te halen en een hogere omzet te behalen met hetzelfde aantal bezoekers.  

Mijn werkwijze is als volgt:

1. *Doelen bepalen;
2. Nulmeting;
3. Conversie quick-wins toepassen;
4. *A/B test activeren;
5. Resultaat monitoren;
6. Aanpassingen doorvoeren.

Doelen van Conversie Optimalisatie

Bezoekers laten converteren naar betalende klanten

De gebruiksvriendelijkheid van de website vergroten

Maximaal rendement halen uit je online marketing inspanningen

A/B testen

A/B Testing

Als conversie specialist heb ik veel ervaring op het gebied van A/B testing. Hierbij worden twee varianten van een bestaande website pagina gecreëerd. 50% van de bezoekers wordt variant A voorgelegd en de overige 50% krijgt variant B te zien. Na een nulmeting van de originele variant worden de twee varianten voor een periode getest om te beoordelen welke variant het best converteert en aansluit bij de doelgroep. De best converterende variant wordt uiteraard uiteindelijk ingezet met als doel de conversie te verhogen.

Optimalisatie opties bespreken?

Wil je nog iets meer weten over het optimaliseren van je website. Neem dan direct contact op en dan kijken we er samen naar. Door mijn ervaring kan ik met behulp van verschillende tools ieder platform controleren.

CRO gaat veelal hand in hand met SEO. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan even mijn SEO pagina.